Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Muziek
Vrijdag 9 September 2022

Dit is de Hit van 100

In het programma 'De beste zangers' heeft Jaap Reesema de eer gehad om het nummer 'Grijs' van Nielson te mogen coveren! Jaap noemt dit nummer, eerder in de studio van 100% NL, het aller-puurste moment van zijn beste zangers avontuur.

 

Jaap weet met dit nummer niet alleen de deelnemers en kijkers van het programma te ontroeren, maar heeft hiermee heel Nederland kippenvel bezorgd. 

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Op dit moment timmert hij goed aan de weg, met het nummer 'Nu wij niet meer praten' samen met Pommelien Thijs scoorde hij namelijk een #1 hit in zowel Nederland als in België.

Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met 'Mijn kleine presidentje' wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song 'Voor je van me houdt' was de titelsong van de bioscoopfilm 'Liefde Zonder Grenzen', ook 'Alles komt goed' kreeg fantastische support en 'Nu wij niet meer praten' stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts. 

Bron: www.jaapresema.nl 

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error