Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Muziek
Dinsdag 25 April 2023

Dit is de Hit van 100

Iedere week roepen wij een track uit tot de nieuwe Hit van 100! Deze week is dat... 'Rommel' van Goldband!

Goldband brengt onlangs de nieuwe single 'Rommel' uit en deze track komt keihard binnen bij 100% NL!

De drie mannen kwamen langs bij Giorgio Hokstam in Goedemorgen 100% NL om te nieuwe track te laten horen. Giorgio verraste de mannen met een lekker bouwvakkers ontbijtje! 'Eigenlijk ontbijten we nooit, op de bouw vroeger ook al niet. Het is altijd gehaast snel een koffie naar binnen en de weg op!' zegt Boaz. 

De track gaat over het gevoel van chaos en paniekaanvallen in het snelle en moderne leven van nu. Ze vertellen dat het zeker op hun eigen leven en gevoel gebaseerd is. 'We hebben een periode van 2 maanden nuchter op het podium gestaan en dat kwam keihard binnen. Maar we waren niet voldaan toen we het podium afliepen. Iedereen was enthousiast over de show, maar wij zater er gewoon niet lekker in. Toen hebben we wel besloten dat dit niet is wat we willen. We vinden alle shows met een drankje gewoon 10 keer zo leuk!'

Dat de muziek van Goldband uniek is, is 1 ding dat zeker is. De Haagse groep mixt verschillende stijlen met elkaar waardoor alles zowel herkenbaar als origineel klinkt! Ook de videoclip dat bij het nummer hoort is uniek, de clip duurt maarliefst 9:20 minuten en is geproduceerd door Sam de Jong. 

Bekijk hieronder de videoclip!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error