Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 8 Juli 2024

100% NL = 18 jaar!

Wij vieren vandaag onze... 18e verjaardag! "Luisteraars en artiesten voelen zich thuis bij ons"

We zijn vandaag écht volwassen geworden! Op 8 juli 2006 was de eerste uitzending van 100% NL, en vandaag vieren we onze 18e verjaardag. "Van zowel artiesten als luisteraars krijg ik altijd te horen dat ze zich direct thuis voelen bij ons", aldus dj Barry Paf.

Oprichter en directeur Herbert Visser: "Wat begon na een terecht gewonnen juridische strijd is uitgegroeid tot een ontzettend sterk radiomerk. Na 18 jaar had 100% NL er niet beter voor kunnen staan dan vandaag. Ik ben heel erg trots dat we altijd met vuur en passie voor het doel hebben gestreden om mensen de meest Nederlands georiënteerde programmering in het radiolandschap te bieden."

Barry Paf, dj bij 100% NL: "Wat het EK op dit moment doet, doet muziek het hele jaar door: het roept emotie op en het verbindt. Onze radiozender doet dat inmiddels 18 jaar en ik kan volmondig zeggen dat ik heel blij en trots ben daar deel uit van te maken. Van zowel artiesten als luisteraars krijg ik altijd te horen dat ze zich direct thuis voelen bij ons en dat is het grootste compliment dat je als dj kunt krijgen."

Vandaag de dag
100% NL bereikt wekelijks 1,7 miljoen luisteraars, onder het motto van '100% NL maakt je dag!' Luisteraars schakelen in voor de ochtendshow met Giorgio Hokstam & Ingrid Jansen, de middagshow met Barry Paf en andere als dj's Erik van Roekel, Collin Banks en Koen Hansen. Op vrijdag draait het station de leukste meezingers tijdens 'Meezing Vrijdag' en op zaterdagmiddag is de 100%NL Top 20 te horen. In het radiospel 'Je Raadt Het Nooit' moeten luisteraars het verband raden tussen drie bekende Nederlanders en verder zijn bij het station altijd veel artiesten van Nederlandse bodem te gast. Ook kenmerkt het station zich door hitlijsten als de 'Vorstelijke 500', de 'Oranje Top 500' en de 'Meezing Top 1000'. 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error