100pnlawards.jpg
| Muziek

100% NL Awards: een kleine terugblik...

Tijdens de vorige editie deden zó veel artiesten even een klein vreugdedansje nadat ze hun naam op 't podium hoorde. Weet je zo even 1 - 2 - 3 niet meer wie de vorige keer een 100% NL Award mee naar huis mochten nemen? Geen zorgen. Dan zetten we ze hieronder speciaal voor jou op een rijtje! 


Vergeet trouwens niet HIER te stemmen voor de aankomende 100% NL Awards. 


Zangeres van het Jaar
OG3NE was voor de 100% NL luisteraar de grote favoriet in de categorie 'Zangeres van het Jaar’. De zusjes zijn al zó lang ongekend populair! En terecht...


Zanger van het Jaar
In de categorie ‘Zanger van het Jaar’ versloeg Marco Borsato opnieuw zijn collega's. Het is voor Marco alweer de zesde 100% NL Award(!) die de ongekroonde koning van de Nederlandse Popmuziek mee naar huis mag nemen.


Band van het Jaar
De 100% NL Award voor ‘Band van het Jaar’ ging vorige editie naar Kensington. Het jaar daarvoor gingen de mannen er ook al met deze prijs vandoor. Komt daar dit jaar verandering in?


Album van het Jaar
Miss Montreal mocht de 100% NL Award voor 'Album van het Jaar' in haar prijzenkast zetten, voor haar album Don’t Wake Me Up met onder andere de hits ‘Love You Now’ en ‘One Last Drink’.


Doorbraak van het Jaar
The Voice of Holland-winnares van 2016 Maan werd door maar liefst 48% van de luisteraars gekozen tot de ‘Doorbraak van het Jaar’. Inmiddels gaat ze érg hard! Overal waar je gaat en staat hoor je Maan. Zou dat door de 100% NL Award komen?


En ten slotte...
De samenwerking tussen Sam Feldt, Lucas & Steve en Wulf, waar de hit ‘Summer On You’ uit voortkwam, resulteerde in de 100% NL Award voor ‘Hit van het Jaar’. Niet zo gek trouwens: deze track was vorig jaar niet van de radio weg te denken.


PS. Heb je nou al gestemd? Wel doen hé! Klik HIER.

Meest gelezen‚Äč