Nieuws Nieuws
| Muziek

100% NL Top 100: The Bluebirds

Vandaag is de dag dat de Top 100 van start gaat en daarom waren The Bluebirds in de studio. Krystl, Rachel en Elske vertelden dat ze net klaar zijn met hun clubtour. Binnenkort staan ze ook nog op Concert At Sea en daarna gaan ze weer touren!


Door het project The Bluebirds staan de solocarrières van de damens even op een laag pitje. De naam The Bluebirds komt van een café waar vaak singer-songwriters komen en waar country een centraal staat, net als The Bluebirds eigenlijk! 


Lars speelde als gewoonlijk het spelletje ‘De drie vragen die nog nooit gesteld zijn aan: The Bluebirds’. De dames kregen ieder een vraag. Zo heette het eerste vriendje van Krystl Benjamin, drinkt Rachel graag kamillethee en was het laatste appje van Elske aan de dames van The Bluebirds in de appgroep.


We konden de dames natuurlijk niet laten vertrekken zonder een nummer te spelen. Ze zongen als cover ‘Het Is Een Nacht’ van Guus Meeuwis, die vereerd was dat The Bluebirds zijn nummer gingen coveren. Naast de cover deden ze ook nog Famous live!

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf

Monique-4.jpg
| Nieuws

Hoera, Monique Smit is zwanger!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč