Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Donderdag 19 Maart 2020

Alain Clark komt met Nederlandstalig album

Alain Clark schreef de afgelopen week een speciaal Nederlands liedje voor de mensen in de zorg. Hij krijg veel mooie reacties op zijn nummer: "Wat vooral heel mooi is, is dat mensen het echt voelen. Mensen zijn vooral blij dat er een beetje licht is."

Hij vertelde vanmorgen aan Koen Hansen op 100% NL dat het Nederlandstalige uitstapje smaakt naar meer. Ook de duetten, die Alain Clark de afgelopen dagen liet horen via zijn Instagramkanaal, blijkt een voorproefje naar meer: "Ik heb in januari een nieuw album gelanceerd en ik hoop daar nog even op door te kunnen spelen. Maar ik ben wel aan het schrijven voor een nieuw album. En ja, dat album wordt een Nederlandstalig duetalbum."  

Vanwege de coronacrisis zit hij nu veel thuis. "Toen alles werd afgezegd heb ik eigenlijk direct besloten om vanuit huis concerten te organiseren. Ik bedacht me dat al mijn collega's ook even werkeloos waren. Dus ik heb iedere dag een collega uitgenodigd om een mini-concert te doen bij mij thuis."

Tot nu toe deed Alain Clark zo'n virtueel concert al met Glen Faria, Maan, Thomas Acda, Dwight Dissels en gisteren was Yuki van Kris Kross Amsterdam te gast in Alain's Save's Space. Vandaag komt Jeroen van der Boom langs.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error