Nieuws Nieuws
Andre_hazes-Nieuw.png
| Nieuws

André Hazes en Monique willen een tweede kindje

André Hazes heeft vanmorgen tijdens De Barry Paf Show verteld dat hij en Monique graag een tweede kindje willen. Voor een toekomstige dochter is er zelfs al een naam gekozen.


André is pas vijfentwintig jaar oud, heeft al een glansrijke carrière op zijn naam staan, zojuist de laatste afleveringen gedraaid voor zijn reality soap ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ en is tegelijkertijd ook nog vader van zijn zoontje André. André Hazes vergeet dat zelf ook nog wel eens: “Af en toe moet iemand mij ook knijpen dat ik pas vijfentwintig ben. Al had ik altijd al wel de wens om heel jong vader te worden, ik wil gewoon zo snel mogelijk alles doen en meemaken.”


Meisjesnaam
“We hebben het er thuis regelmatig over, we zouden heel graag nog een kindje erbij willen. Monique is nu natuurlijk 41, dus heel veel tijd is er niet meer. We zijn er in ons hoofd veel mee bezig en in de tussentijd natuurlijk veel aan het oefenen." Sidekick Patricia van Liemt vraagt zich af wat het stel met de naam doet wanneer ze een dochter krijgen: "Als het een meisje wordt hebben we zelfs de naam al gekozen. Die naam mag ik natuurlijk nog niet vertellen, dan heb ik bonje thuis!” lacht André er achteraan.

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

Tomdoms.jpg
| Nieuws

Onderzoek: zó viert Nederland Koningsdag


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?