Nieuws Nieuws
Andre_hazes-Nieuw.png
| Showbizz

André Hazes is terug!

Na ruim een maand verplichte rust stond André Hazes dit weekend eindelijk weer op het podium. De zanger trad op in Schagen en daar was hij heel blij mee. "Jaaaaaa, we gaan weer! Schagen, heb zin in jullie! Allemaal te gelijk!!!!", schrijft hij op Instagram.


Even daarvoor had hij ook zijn terugkeer op social media via Instagram aangekondigd. "Hoi lieve mensen! Ik ben weer terug. En ik ga weer heerlijk social media irriteren! Maar eerst, koop dit lelijke shirt van @bassmit waar een prachtig verhaal achter zit! En maak een hoop kindjes blij!", schrijft hij bij een foto van het t-shirt, een initiatief Bas Smit om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum.


Begin juli annuleerde André op doktersadvies al zijn optredens omdat hij oververmoeid was. Op Instagram schreef hij toen een excuusbrief. "Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van", legde hij uit.

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

Tomdoms.jpg
| Nieuws

Onderzoek: zó viert Nederland Koningsdag


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?

100% Liefde 🧡 #PrideAmsterdam

Een bericht gedeeld door 100% NL (@100pnl) op