Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 23 Augustus 2019

André Hazes heeft een nieuwe single

Vanochtend in de Barry Paf Show kwam André Hazes gezellig langs om het o.a. te hebben over zijn nieuwe single Maar Wij Gaan Door en had André een leuke verrassing voor Barry!

"Je hebt heel veel liedjes die gemaakt zijn die gaan over het het laatste lied in de kroeg. Wij wilden eigenlijk een liedje ervoor. Als ik kijk naar mezelf, als de tent nog vol is en het is nog gezellig, maar dat dan de lichten aan gaan en iedereen naar huis moet. Ik word daar een beetje bozig om want ik wil namelijk nog niet naar huis. Dat hebben we van ons afgeschreven", aldus André over zijn nieuwe single. 

Omdat André graag nog even door gaan na het laatste liedje in de kroeg, stelde Barry wat vragen aan hem.  "Bij Lil Kleine heb ik wel eens een blauwtje gelopen. In zijn kroeg eindig ik meestal mijn avond. Met Johnny de Mol heb ik hele wilde nachten beleefd. Maar hij eet nu gezond, is nu papa, dus contact verbroken heb ik haha". 

André is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn concert. Gezond eten, drank laten staan en natuurlijk je voorprogramma regelen. André: "Maar nu we het over concerten hebben, ik wil jou wat vragen. Voordat ik mijn show begin heb ik altijd dat mensen opgewarmd moeten worden, dus een voorprogramma. En het zou mij heel leuk lijken als jij dat zou willen doen. Dat meen ik serieus. 

Luister het hele gesprek hieronder terug!

 


Record music with Vocaroo >>

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error