Nieuws Nieuws
ARMIN 3.png
| De Ochtendshow met Lars

Armin van Buuren viert 20-jarig jubileum

De tijd vliegt, als het allemaal goed gaat! Armin van Buuren is namelijk alweer twintig jaar bezig in de muziekwereld en dat gaat hij uitbundig vieren met Best of Armin Only! 


In de ochtendshow sprak Lindo met Armin: "Ik wilde geen ouwe lullentour doen. Het was altijd mijn droom om een show in de ArenA te geven. Dat dan over de hele wereld fans naar ons land komen om mijn jubileum te vieren". Op dertien mei gaat hij dit vieren in de Amsterdam ArenA. Bij dit grote feest komen fans van over de hele wereld, zei Armin. "Er zijn dit weekend mensen uit in totaal 97 landen bij mijn show. Er komen 10 mensen uit Australië, 400 russen en 3-duizend Engelsen."


Afgelopen twintig jaar heeft Armin veel samenwerkingen gedaan, maar een grote naam heeft hem afgewezen: "Dat was Chris Martin, van Coldplay. Toen stonden ze nog niet open voor Dance". Hij denkt trouwens niet dat het nooit gaat gebeuren: "2 jaar later werkten ze samen met Avicii. Maar, wie weet ooit!". 


Als slot doet Armin nog even een bedankje en laat hij weten dat hij er erg veel zin in heeft: "Ik heb zo’n zin in dit weekend! Ik ga er écht van genieten. Als mijn zenuwen dat toelaten in ieder geval. Ik wil ook graag 100% NL ook graag bedanken voor de afgelopen jaren, dat jullie mij al die tijd hebben gedraaid". 

| Showbizz

Wie heeft Armin van Buuren afgewezen?

Najib Amhali2.jpg
| Nieuws

Najib Amhali keert terug in theater

toprak (1).png
| Nieuws

Toprak Yalçiner onthult geslacht baby!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?