Nieuws Nieuws
danny froger awards2.jpg
| Showbizz

Babynieuws! Danny Froger en vriendin Ann verwachten eerste kindje

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Wilten verwachten hun eerste kindje. De zanger en zoon van René Froger noemt de komst van hun baby "een nieuwe stap" in hun leven. Hij deelde een mooie foto via zijn Instagramaccount om het nieuws bekend te maken.

Baby on it's way!
"Een nieuwe stap in ons leven en weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn!’", schrijft Danny. "Baby Froger on it’s way."Op de foto houdt Danny de buik van Ann liefdevol vast.

Het is de eerste baby voor het jonge stel. Afgelopen januari was het stel twee jaar samen en ze lieten toen al weten nog altijd stapelverliefd te zijn. Die liefde wordt nu bekroond met een eerste kindje. Het is echter niet het eerste kleinkind voor opa René en oma Natasja. De oudste dochter van de volkszanger, Natascha, heeft al twee kinderen met haar man, dus dit wordt het derde kleinkind voor de Frogers.

Een mooi familiekiekje

Ook plaatsen de twee foto's van echo's. "Kan niet wachten om dit kleine mensje te ontmoeten dat voor de helft van mij is en voor de helft van degene van wie ik houd!", schrijft Dominique op haar Instagram. Het is niet echt het eerste 'kindje' van het stel, zoals te zien is op de onderstaande foto. Hond Sjaak is namelijk ook onderdeel van de familie en kan niet ontbreken.
duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?


​