Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 16 Februari 2021

Barry maakt genomineerde voor Edisons bekend in de categorie Nederlandstalig!

Alle genomineerde voor de Edisons zijn bekend gemaakt! Ook wij mochten dit jaar 3 artiesten blij maken met deze nominatie in de categorie Nederlandstalig! Emma Heesters, Miss Montreal en Rob de Nijs werden gister door Barry verrast!

Barry kreeg de eer om de 3 genomineerde in de categorie Nederlandstalig bekend te maken en deze artiesten te verrassen! Allereerst belde Barry met muzieklegende Rob de Nijs! Hij is genomineerd met zijn laatste album 'T Is Mooi Geweest'. Na een loopbaan van 57 jaar zal dit zijn laatste album zijn. "Wauw, wat een goed nieuws. Ik voel mij gevleid en geraakt. Heel mooi. Wie had dat gedacht, zo'n eind in mijn carriére.", reageerde Rob na de bekendmaking door Barry.

De tweede genomineerde is Miss Montreal. Zij is voor deze Edison genomineerd vanwege haar prachtige Nederlandse liedjes! "Nee, echt? Na 14 jaar! Is dat echt? Ik mag eindelijk meedoen? Dit is wel echt een eer hoor!", was de reactie van Miss Montreal. "Ik wil hem dan ook echt wel winnen hoor! Wat gaaf zeg!". 

De tweede genomineerde is Emma Heesters. Voorheen maakte zij alleen covers, maar afgelopen jaar heeft zij bewezen dat ook haar eigen nummers een hoge kwaliteit zijn! "Wat leuk! Ik had niet gedacht dat ik daarvoor genomineerd zou worden!", reageerde Emma.

De Edison is de oudste muziekprijs in Nederland en wordt sinds 1960 uitgereikt. De beeldjes worden overhandigd in de genres klassiek, jazz en pop.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error