Nieuws Nieuws
Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

Afgelopen maandag vroegen we jullie via Facebook wie volgend jaar Nederland moet vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Er werd massaal gestemd op Davina Michelle. Ook Barry Paf, Songfestival-fan van het eerste uur is van mening dat deze parel van een zangeres volgend jaar op het Nederlandse podium moet gaan shinen en heeft daarom besloten een petitie te starten: Davina Michelle moet volgend jaar naar het Songfestival.


"Nu het spektakel naar Nederland komt, betekent dit ook dat de opvolger van Duncan Laurence volgend jaar automatisch in de finaleronde staat. Als we kijken naar dé artiest van het afgelopen jaar, dan heeft iedereen het unaniem over de doorbraak van Davina Michelle." vertelt een vrolijke Barry. 


“Eigenlijk moeten we dit gewoon met zijn allen in werking gaan zetten, om Davina Michelle en AVROTROS zo ver te krijgen dat Davina Michelle volgend jaar op het podium staat. Daarom ben ik een petitie gestart! Ik wil heel graag genoeg handtekeningen inzamelen om haar op het podium te krijgen. Wanneer ik 25.000 handtekeningen heb, zal ik ze persoonlijk overhandigen. Helpen jullie mee?!”


Teken de petitie en zorg ervoor dat Davina Michelle volgend jaar op het podium van Het Eurovisie Songfestival in Nederland staat! Bij 25.000 handtekeningen overhandigt Barry Paf ze persoonlijk aan Davina Michelle en de AVROTROS. 


KLIK HIER OM DE PETITIE TE TEKENEN! 

Luister hier naar Barry Paf: 'Davina moet naar het Songfestival!'

20190213-100NL-De-Nederpop-Knop-Thumbnail-ZV.png
|

René Froger: "Ik zou de hele dag geld tellen"

Patricia-tas.jpg
| Lifestyle

Dagboek van een moeder: Wil je met me trouwen?


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?