Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 14 September 2021

Barry Paf tekent nieuw contract bij 100% NL !

Feestje in De Barry Paf Show! Barry heeft namelijk zijn contract bij 100% NL verlengd. Ook de komende jaren is hij te horen en presenteert hij van maandag tot en met donderdag ‘De Barry Paf Show’.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ‘Barry bewijst dagelijks zijn waarde. De cijfers wijzen dit uit: deze zijn de afgelopen maanden op de belangrijkste commerciële doelgroepen geëxplodeerd. Met zijn aanstekelijke enthousiasme sluit Barry vrolijk de werkdag af. De Barry Paf Show is de perfecte mix van de waan van de dag en de beste muziek van Nederland, waarbij de luisteraars, kijkers en followers van 100% NL intensief worden betrokken. Dat hij ook komende jaren bij 100% NL te horen is, is daarom fantastisch nieuws.'  

Barry Paf: 'Ik zit al ruim drie jaar ontzettend goed op mijn plek bij 100% NL en ben blij dat ik ook de komende jaren met De Barry Paf Show te horen zal zijn op de zender. Iedere dag stap ik met een grote glimlach op mijn gezicht de 100% NL-studio binnen, om samen met de meest betrokken luisteraars van Nederland de dag af te sluiten. Elke dag een feest!'  

De Barry Paf Show Barry Paf hoor je maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de middag! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw werkdag met een glimlach eindigt.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL