Nieuws Nieuws
Barry en Patricia.jpg
| Nieuws

Barry Paf trapt nieuwe ochtendshow af met eigen single

Bitcoins, Tikkie en Google Home zijn niet langer onbekend bij Sinterklaas dankzij rappende Barry en sidekick Patricia

Barry Paf trapte vanmorgen de eerste uitzending van De Barry Paf Show op 100% NL af. Patricia van Liemt neemt als nieuwe aanwinst van het radiostation de rol van sidekick en producer op zich. De aftrap van de nieuwe ochtendshow werd onder andere gedaan met een zelf gezongen 2018-versie van het lied ‘Ik Ben Toch Zeker Sinterklaas Niet’.


Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!
“Ik heb de afgelopen maand enorm naar deze dag toe geleefd. Een nieuw avontuur is vandaag van start gegaan, eentje waar ik ontzettend veel zin in heb!” Vertelt een enthousiaste Barry. “Ik wilde mijn show niet zomaar beginnen. Iedereen zit midden in de Sinterklaasvreugde, ik vond dat daar iets mee moest gebeuren. Iedereen kent het liedje ‘Ik ben toch zeker Sinterklaas niet’ van Ome Willem nog wel. Toen dit liedje uitgebracht werd in 1986, was de Walkman nog een ding. Geen kind die daar nu nog gelukkig van wordt! Het werd dus tijd voor een nieuwe versie waarbij verlanglijstjes uit 2018 aan bod moesten komen. Gelukkig was Ome Willem het daar ook mee eens!”

Benieuwd naar het liedje? Je kunt het hieronder beluisteren!


Barry en Patricia zijn vanaf vandaag iedere werkdag tussen 06:00 uur en 10:00 uur te horen op 100% NL. Ben je benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren in hun show? Klik dan hier

| Muziek

'Ik ben toch zeker Sinterklaas niet' | Gezongen door Barry en Patricia

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

Tomdoms.jpg
| Nieuws

Onderzoek: zó viert Nederland Koningsdag


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?