Nieuws Nieuws
| Nieuws

Ben Saunders: "Als ik het internet vast zou kunnen pakken, zou ik het verbranden."

In de tweede aflevering van ‘Oude Bekenden, de nieuwe YouTube-serie van 100% NL, gaat Barry Paf op pad met Ben Saunders. De zanger werd bekend als winnaar van The Voice of Holland en is sindsdien niet onbesproken gebleven. Het leek de afgelopen jaren rustiger rondom Saunders en investeerde veel tijd in zijn tatoeage-shop. Samen met Barry kijkt hij terug op andere tijden en blikt vooruit op de toekomst.

Geen telefoon
Ben Saunders is van mening dat de wereld een stukje mooier zou zijn zonder het internet: “Als ik internet vast zou kunnen pakken, zou ik het verbranden en het er niet meer zijn. Ik geloof dat we een eerlijkere wereld hebben als we zonder internet zouden leven. Iedereen wil zijn zoals op internet en social media, maar alles is nep. Mensen denken te veel aan de buitenwereld. Ik haat dat en heb bijvoorbeeld niet eens een telefoon meer.”

Knockout
Ook blikt hij terug op zijn turbulente verleden dat niet onbesproken is gebleven in de media. “Mensen hebben snel een mening over mij, ik vraag me soms alleen af waarom. Ze zeggen vaak, pas op met die Saunders, maar waarom? Omdat ik veel tattoos heb of iemand een keer knockout heb geslagen? Ik heb wel meerdere mensen knockout geslagen in mijn leven. Kijk, je doet het niet graag...”

Zelf pluggen
Voor dat Ben bekend werd met The Voice of Holland, deed hij mee aan het programma ‘Follow the Dream’. Na het zien van de beelden zegt Saunders: “Dit is precies wat ik weer ga doen en mijn plan is voor de toekomst. Mijn nieuwe single zelf pluggen bij radiostations, ik heb al folders laten drukken en ga gewoon zelf op tour.”

Telefoongesprek met Ben Saunders

Hazes met zoontje.jpg
| Nieuws

Sterren Kijken: Papa André krijgt kusjes

TinoMartin.jpg
| Nieuws

Dit is de special guest van Tino Martin in het Olympisch Stadion


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?