Nieuws Nieuws
| Televisie

Beste Zangers maakt kans op Gouden Televizier-Ring

De lijst met tv-programma's die in de race zijn voor de Gouden Televizier-Ring is bijna compleet! Aan de longlist heeft de organisatie vijf programma's toegevoegd die door de kijkers thuis zijn gekozen als kanshebbers: Beste Zangers, De Slimste Mens, Gort Over De Grens, De neven van Eus en De Wereld Rond met 80-jarigen.


Beste tv-programma's
Het lijstje is nu als volgens:


Beste Zangers
BinnensteBuiten
Celblok H
Dance Fance Dance
De Kwis
De Slimste Mens
De Wereld Rond met 80-jarigen
Dokter Tinus
Dream school
Expeditie Robinson
Gort over de grens
Heel Holland Bakt
Jinek
KLEM
Neven van Eus
Smeris
Temptation Island
The Amsterdam project
Voor ik het vergeet
Zondag met Lubach


Deze lijst wordt nog aangevuld met vijf wildcards, programma's die tijdens de voorrondes het nét niet haalden, maar volgens de Televizier redactie echt niet mogen ontbreken. Daarna is het lijstje met de kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring een feit. 


Wil jij er nou voor zorgen dat jouw favoriete programma die Gouden Televizier-Ring wint? Breng dan vanaf 22 augustus je stem uit. De stembussen worden ook geopend voor de Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren in de categorieën Beste Presentator, Beste Presentatrice, Beste Acteur en Beste Actrice.


Floortje naar het einde van de wereld
Floortje Dessing heeft met haar Floortje naar het einde van de wereld vorig jaar de Gouden Televizier-Ring in de wacht gesleept! Het reisprogramma kreeg 64 procent van de stemmen(!) Floortje Dessing, het gezicht van het reisprogramma waarin ze naar de meest afgelegen plekken ter wereld reist, gaf de andere genomineerden Geer & Goor: Zoeken een hobby! (RTL 4) en Penoza IV (KRO-NCRV) het nakijken.


Foto: AVROTROS

Babette van Veen.jpg
| Showbizz

Babette van Veen denkt nog vaak aan Guusje

lodewijk_hoekstra (1).jpg
|

Lodewijk Hoekstra nieuwe tuinman bij SBS6


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?