Nieuws Nieuws
Paul 2.png
|

Bittergarnituur als ontbijt voor Paul de Leeuw

Hij werd bekend als cabaretier en televisiepresentator maar bracht vanaf de jaren ’90 ook liedjes uit als Ik Heb Je Lief en Zonder Jou, vanmorgen was Paul de Leeuw te gast in de studio tijdens de Top van de Nederpop. Naar eigen zeggen is Paul een echt ochtendmens, dus zat hij vanmorgen vroeg als vrolijke noot bij Lars aan de eh… bitterballen.


Vette pech
De bezige Leeuw zit niet stil, vanavond staat hij op het podium met zijn theatertour Vette Pech. Lars vroeg zich af hoe dat met de try out is gegaan: “je vindt jezelf soms zó grappig thuis en dan sta je op het toneel en vervolgens blijft bij die ene grap de hele zaal volledig stil. Een leuk voorbeeld is die over slappe nichten, ik vind dat er dus zoveel slappe nichten op televisie te zien zijn… Bij Bed & Breakfast krijg je dan zo’n slappe Filipijnse kamer met muziek van die slappe Dotan. Of Gorden die trouwt en vervolgens niet gaat trouwen. Dan maak ik daar een grap over zonder enig resultaat uit het publiek, ja dat moet er dan wel echt uit!” aldus Paul. Normaal komt Paul in zijn shows in een frituurmandje naar beneden, met de grap ‘ja, ja… ik doe al mijn stunts zelf’. Met de knipoog daarnaartoe kwam Lars vanmorgen als verrassing met een bittergarnituur de studio binnenwandelen.

Uitstraling van een ui
Met de overstap van de publieke omroep naar RTL, krijgt Paul een plekje in de jury van Holland’s Got Talent. Lars vroeg wat hij als commentaar zou geven op het optreden van Glennis Grace afgelopen nacht: “Ik ken haar natuurlijk heel goed, het gaat dan ook meer om het onbekende talent. Kijk, je hebt heel veel stemmen en heel weinig uitstraling. Uitstraling kan je niet maken. Soms zingen mensen goed, maar hebben ze de uitstraling van een ui. Ik kijk er wel echt naar uit om onderdeel te zijn van een goed programma.” Verder kunnen we de Sinterklaasshow weer verwachten en staat er een zaterdagavondprogramma op de wensenlijst van Paul en zijn nieuwe team. 


Win kaarten voor een 100% NL concert
Tijdens de Top van de Nederpop maand win je bij 100% NL kaarten voor verschillende concerten. Deze week kun je kaarten winnen voor het kerstconcert van OG3NE! Wil jij hierbij zijn? Klik hier en wie weet ben jij erbij in december!


 

Paul deed zijn typetje Annie de Rooij!

Waylon nieuwsbericht.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: Een dag vol liefde in BN'er land

Nick en Simon (1).jpg
| Evenementen

Nick & Simon gaan weer touren!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?