Nieuws Nieuws
Boer zoekkt vrouw.jpg
| Televisie

Boer Zoekt Vrouw: Dekseizoen, massageolie en bonen uit blik

Lars kijkt iedere zondag naar Boer Zoekt Vrouw en deelt de dingen die hem opvallen.  

Weet je nog, die week dat de thermometers de 38 graden aantikten en Nederland meer weg had van een tropische fata morgana? Dat was de week dat de boeren van Boer Zoekt Vrouw hun potentiele geliefdes welkom heetten op de boerderij. Het resultaat daarvan zagen we gisteren op de buis, het bracht niet alleen weinig kleding en warme temperaturen met zich mee, maar ook zeker wat hete momentjes én massageolie voor boer Jaap. Ik praat jullie graag bij over de dingen die mij opvielen…


Dekseizoen
Steffi wint er geen doekjes omheen; het is dekseizoen. Ze weet exact hoe alles werkt met sperma en baarmoeders en besluit dat uitgebreid te demonstreren aan haar dates. Lekkere binnenkomer Stef! Haar date legt het stamelend nog even uit aan het publiek; “Ja eh, het gebeurt hetzelfde als… Maar dan gewoon met diepvriessperma. Het stelt niet zoveel voor, tenminste als je weet hoe het moet.” De beste jongen heeft zijn vakantie verplaatst, laten we voor hem hopen dat het niet voor niets is geweest.   


Vegetarische witte wijn en bonen uit blik
Michelle werd overladen met cadeaus waarvan het meeste geniale toch wel de kippen waren. Zeker met de tekst ‘ze geven als het goed is ook eieren’. Ben je in ieder geval verzekerd van je uitsmijtertje tijdens het ontbijt. Boer Zoekt Vrouw gaat sowieso wel voor een groot gedeelte over eten en drinken. Een programma naar mijn hart kun je dus wel zeggen. Nu zijn er wel nogal wat discutabele producten voorbij gekomen. De date van Jaap besluit vegetarische witte wijn mee te brengen voor de alcoholvrije Marilyn. VE-GE-TA-RI-SCHE witte wijn. Denkt ze wellicht dat vruchtvlees afkomstig is van een koe?


Nu ben ik geen enorme keukenprins en is koken ook absoluut niet mijn favoriete hobby. Toch was het voor mij al even geleden dat ik voor het laatst boontjes uit een blik heb gezien, laat staan gegeten! De boontjes zijn zeker niet later geoogst dan 1980 en naar mijn idee net zo antiek als de keuken van Marnix. Gelukkig zijn de gasten van de gemiddelde boer snel tevreden en worden er complimenten uitgedeeld als ‘een engel die over mijn oog heen staat te piesen’. Oké.


 

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?