Nieuws Nieuws
dubbeldutchexonthebeaceh.png
| Showbizz

Cast van tweede seizoen Ex On The Beach: Double Dutch bekend!

Het is bijna weer tijd voor een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch! In het tweede seizoen gaan negen singles weer keihard feesten, flirten en daten terwijl hun ex onverwachts langskomt. Bij Shownieuws werd de cast bekendgemaakt en wij stellen ze met alle liefde aan jou voor. Vrouwen
Knap, blond, brunette, strak lichaam en goede eigenschappen... het zit er dit seizoen allemaal tussen! Dit zijn de vrouwen van Ex On The Beach: Double Dutch, seizoen 2.


Esmee & Sharon, 20 jaar
Esmee & Sharon zijn twee onweerstaanbare tweelingzusjes die er helemaal voor gaan! "Heel Ex on the Beach zal om ons draaien. Alles draait namelijk altijd om ons. We staan graag in het middelpunt en doen altijd alles samen en delen alles. Ook onze mannen", zeggen de chicks. Ze hebben karaktereigenschappen als "prettig gestoord" en "party animals". Aan een ding hebben ze wel haat, hele knappe meiden. 


Shelby, 20 jaar
Deze knappe Shelby komt uit het altijd bruisende Almere! Shelby houdt erg van feesten en als ze dronken is, kun je ook nog eens lachen. Wie weet vangt ze dan wel sneeuwballen op met haar blote billen... heeft ze namelijk ervaring mee! Ze is bisexueel en als ze een hottie tegenkomt, stapt ze er meteen op af! 


Hannah, 19 jaar
Maak kennis met de negentienjarige chick Hannah! Ze is de jongste en de enige meid die uit België komt. Ondanks haar jonge leeftijd is ze vastberaden en temperamentvol, maar wel afwachtend. Heel makkelijk is ze niet! "Mijn ideale man: minstens 1,80m, getinte huid, afgetraind/atletisch, donker haar, donkere ogen, perfect gebit, verzorgd, modebewust, lichtjes arrogant, zelfverzekerd, grappig, intelligent, spontaan, vriendelijk, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar, gevoelig en communicatief.”


Alisa, 20 jaar
Een knappe Rus kan natuurlijk niet ontbreken! Daarom is schoonheid Alisa van 20 jaar ook van de partij. Als cijfer geeft ze zichzelf een dikke 10 en zonder blikken of blozen weet ze alle mannen in de arm te kunnen slaan. Ook zij houdt van een feestje en heeft een positieve blik op de wereld: "Ik probeer altijd met optimisme elke situatie aan te pakken". 


Mannen
Ze zijn gespierd, onweerstaanbaar, meesters in verleiden en dragen allemaal een cap... deze mannen gaan er alles aandoen om elk vrouwlijk schoon te veriseren. 


Yoshi, 22 jaar
Zo'n 200 chicks heeft Yoshi van 22 jaar al op zijn naam staan, dus ervaren is hij wel! Met zijn knappe kop, gespierd lichaam en sociale skills gaat hij proberen een nieuwe mijlpaal te bereiken. Als hij single is gaat hij los, maar in een relatie is hij heel loyaal: "Ik ben iemand die alles doet voor z’n partner, haar op de eerste plaats zet en haar geeft wat ze verdient".


Mike, 23 jaar
De 23-jarige Mike is ook een gespierde hunk en vooral een party boy! Hij is speels, heeft veel humor en is straight to the point. Een meid gaat hij niet delen, maar stelen is hij niet vies van. Pas maar op! Voordat je het weet gaat hij vreemd met de beste vriendin van je vriendin.


Bastiano, 25 jaar
De grootste man van dit eiland is Bastiaan van 25 jaar. Hij heeft een afgetraind lichaam en is 1,95 meter lang. Het is een echte verleider, want de 'chicks in bed'-teller staat al op 150 vrouwen. "Vrouwen voelen zich bij mij snel op hun gemak. En zodra ik achter hun zwakke punten kom maar ik daar misbruik van."


Jeffrey, 24 jaar
Deze knappe vent probeert de meiden te veroveren door ze te laten lachen! Jeffrey van 24 jaar is helemaal gek van nep: grote tieten en dikke lippen. Wél moet een chickie zorgzaam zijn, goed kunnen koken en vooral niet lui zijn. 


Het nieuwe seizoen is vanaf 14 mei te zien op MTV. 


foto: printscreen promo video

Barry-Paf.jpg
|

Barry Paf invaller op 100% NL!

jeroen van der boom_toppers.jpg
| Nieuws

Wil jij het 06-nummer van Jeroen van der Boom?


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?