Nieuws Nieuws
ANP-61224617.jpg
| Televisie

Chantal en Angela in Amerikaanse tv-show!

Chantal Janzen en Angela Groothuizen werken mee aan een nieuw Amerikaans tv-programma! Dat bevestigde Chantal dinsdag in RTL Boulevard. Afgelopen week was op haar Instagram-account al te zien dat de twee in Los Angeles zitten.


Het gaat waarschijnlijk om de CBS-show The World's Best, een talentenjacht waarbij de acts niet alleen door een Amerikaanse jury worden beoordeeld maar ook door vijftig entertainmentexperts uit de hele wereld.


"Ik kon dit gewoon niet laten schieten. Toen we werden benaderd dacht ik: 'yeah right, dit is een grap'. Het is echt fantastisch om mee te maken, om een keer niet als VIP bij zo'n programma te zijn maar er ook echt aan mee mag werken", aldus Chantal.


CBS kondigde maandag het nieuwe programma The World's Best aan. James Corden presenteert de show. De talenten komen uit de hele wereld en kunnen net als in de Got Talent-shows van alles laten zien zoals dansen, zingen of goochelen. Ze moeten niet alleen de Amerikaanse jury weten te overtuigen maar ook 'the wall of the world' doorbreken, bestaande uit de vijftig entertainmentdeskundigen uit de hele wereld. De winnaar krijgt de titel ‘The World’s Best’.


De show komt in 2019 op televisie. Of het programma ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.


Beeld: ANP
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Kijk eens effe met wie ik hier ben in LA.... To be continued people, to be freaking continued #whaaaaaaaaa #socoolllllllllllll #whaaaaaaaaaaaaaa


Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) opduncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?