Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 30 Juni 2020

Davina Michelle uitgenodigd voor uitblinkerslunch na winnen 100% NL Award

Davina Michelle is vandaag uitgenodigd voor de uitblinkerslunch van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima voor het winnen van de 100% NL Award Zangeres van het Jaar.

Davina Michelle, die in 2019 nog naar huis ging met de award voor 'Talent van het Jaar' was één van de grote winnaressen van de 11e editie van de 100% NL Awards. Ze werd door het publiek verkozen tot 'Zangeres van het Jaar' en sleepte tevens de 100% NL Award voor 'Hit van het Jaar' in de wacht met 'Hoe Het Danst' die ze samen met Marco Borsato en Armin van Buuren uitbracht. Vanwege deze prestatie werd Davina Michelle vandaag uitgenodigd voor de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Dat laat het Koningshuis vandaag weten.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben dinsdag 30 juni 2020 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Tot de genodigden behoorden deze keer onder andere de Topvrouw van het Jaar 2019, de Beste Speler van het WK Handbal, de houder van het Wereldrecord in het Hoofdrekenen en dus ook de winnares van de 100% NL Award Zangeres van het Jaar.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error