Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Zomer
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Zaterdag 16 Februari 2019

Davina Michelle wint 100% NL Award Muziekmoment van het Jaar

Het optreden van Davina Michelle bij ‘De Beste Zangers van Nederland’ is verkozen tot hét muziekmoment van 2018. Bijna 60% van de stemmen ging naar haar versie van het liedje ‘Duurt Te Lang’. De nietsvermoedende zangeres werd zojuist verrast bij RTL Boulevard door Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink met de uitreiking van de 100% NL Award. Met haar optreden liet ze de muziekmomenten van Ali B, Anouk, Glennis Grace en Waylon achter zich.

Er is veel gestemd op de verschillende muziekmomenten. Opvallend is dat bijna 60% van de stemmen naar de 23-jarige Davina Michelle is gegaan. Tijdens de opnames van ‘De Beste Zangers van Nederland’ blies zij niet alleen de gasten van het programma, maar ook de rest van Nederland omver. Het programma lijkt wel een kweekvijver te zijn voor nieuwe hits. Ook afgelopen jaar werd de award uitgereikt aan een muziekmoment uit dit programma, toen ging de prijs naar Maan voor haar versie van het liedje ‘Jij Bent De Liefde’.

Hoewel Davina Michelle al langere tijd een populair YouTube-kanaal onderhield, brak ze voor het grote publiek officieel door na haar deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’. De YouTube video van haar ‘Duurt te Lang’ optreden is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Haar succes is ook buiten Nederland niet onopgemerkt gebleven, 11 augustus staat ze namelijk in het voorprogramma van niemand minder dan Pink! 


100% NL Awards
De 100% NL Awards komt steeds dichterbij! Tijdens de tiende editie, die 7 februari 2019 plaats zal vinden in The BOX in Amsterdam, worden Nederlandse artiesten bekroond voor hun bijdrage aan de beste muziek van Nederland. Het is niet alleen de tiende keer dat de 100% NL Awards worden georganiseerd, ook bestaat de radiozender 12,5 jaar. Het jubileum wordt tijdens de show uitgebreid gevierd, extra feest dus! Onder andere Davina Michelle en Ilse DeLange zullen deze avond komen optreden. Wil jij hierbij zijn? Koop dan hier snel je ticket!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error