Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 8 September 2017

De 100% NL Top 100: Bekijk de lijst!

De 100% NL Top 100 is terug! Dé lijst met de 100 grootste, lekkerste én mooiste tracks uit Nederland ooit gemaakt, samengesteld door jullie! Afgelopen weken waren we reuzebenieuwd of jij de muziek van Kensington ook zo te gek vindt of staat Hazes non-stop op de repeat.

Sta je op en val je weer in slaap met OG3NE of draai je de volumeknop vol open voor Guus Meeuwis? Alles moesten we weten om de perfecte lijst te maken met de 100 beste tracks van eigen bodem.

Dat is gelukt! Met veel trots presenteren we je de lijst! Download de Top 100, lijst 'm in en hang 'm op!

Dochters van Marco Borsato op #1
Hij staat maar liefst 7 keer in de lijst!

Grote winnaar deze editie is Marco Borsato! Hij staat met maar liefst zeven nummers in de 100% NL Top 100. Uiteindelijk is de grote nummer één Dochters geworden.

Marco Borsato: “Dat overweldigende gevoel als je je kindje voor het eerst vast hebt, is met niets te vergelijken. In 'Dochters' verhalen we over die onvoorwaardelijke liefde, waarbij houden van vaak hand in hand gaat met stap voor stap loslaten. Ik vind het een enorme eer dat dit voor mij zo bijzondere liedje door de luisteraars van 100% NL tot de nummer 1 van Nederland is verkozen. Ook ben ik erg trots dat ik niet alleen zelf zeven keer in deze prestigieuze lijst voorkom, maar mijn protégées Maan en OG3NE ook zo'n mooie notering te pakken hebben!"

Grootste en meest opvallende stijgers deze editie zijn Nielson, Armin van Buuren en André Hazes. Niet eerder stemden er zoveel mensen op hun favoriete hits uit eigen land. Op naar nóg meer volgend jaar! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error