Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 25 September 2020

De Nederpop Top 50 op 100% NL!

Vanmiddag hoor je op 100% NL de Nederpop Top 50, dé hitlijst met de allerbeste Nederlandse popmuziek. Recente hits van nu, zoals bijvoorbeeld Zoutelande van BLØF of Rollercoaster van Danny Vera, maar ook oude klassiekers van Acda en De Munnik en André Hazes komen allemaal voorbij.

Met de Top 50 beste Nederlandse tracks ooit gemaakt, sluiten we de Top van de Nederpop muzikaal af. De lijst is samengesteld door de luisteraars van 100%NL. Iedere dag werd er gebeld met een luisteraar om een liedje uit de dag top 5 te halen en een persoonlijke favoriet erin te zetten. De Nederpop Top 50 is vanmiddag tussen 15:00 en 19:00 uur te horen op 100% NL en wordt gepresenteerd door Stephan Jacobs. Hierna zal niemand minder dan Miss Montreal, de zenderbaas van deze week, de studio overnemen en haar soloshow presenteren op 100% NL.  

Artiesten als Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Davina Michelle maar ook Henk Westbroek en Kris Kross Amsterdam waren de afgelopen maand te gast bij Koen Hansen in de nieuwe ochtendshow Goedemorgen 100% NL. Er werd daarbij onder andere gesproken over onderwerpen als de Nederlandse popmuziek en eigen loopbaan. Ook mochten de artiesten persoonlijke favoriete nederpoptracks doorgeven. Zo kwam Snelle met ‘Papa’ van Stef Bos is de favoriete nederpoptrack van Trijntje Oosterhuis ‘Als De Liefde Niet Bestond’ van Toon Hermans en geeft Emma Heesters de voorkeur aan ‘Zij’ van Marco Borsato. 

 

Lusiter vanmiddag tussen 15:00 en 19:00 naar de Nederpop Top 50!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error