Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Dinsdag 6 April 2021

De Spot van april is Xerxes

In De Spot zetten wij iedere maand een veelbelovend talent in de oranje schijnwerpers! De talenten worden uitgedaagd één of twee bijzondere, Nederlandse covers te zingen. Met deze maand in De Spot: Xerxes

We kennen de Amsterdamse zanger van zijn Nederlandse pop muziek met invloeden van Zouk en hedendaagse R&B. Deze combinatie zorgt voor een unieke en vrolijke muzikale mix. Met nummers als 'Liever Alleen', ‘Je Bent Van Mij’ en 'Geen Twijfel' die gezamenlijk meer dan 10 miljoenen streams/views behaalden, is Xerxes hard op weg om een gevestigde naam te worden binnen de Hollandse pop.


Afgelopen zomer bracht hij een cover uit van het nummer ‘Zelfs Je Naam Is Mooi’ van Henk Westbroek. Henk was zelf erg enthousiast toen hij het nummer hoorde, wat leidde tot een zoom duet tussen hen twee. Xerxes' versie van 'Zelfs Je Naam Is Mooi' belandde uiteindelijk in menig playlists met de beste tracks van 2020. En niet alleen in Nederland gooit Xerxes hoge ogen. Dit jaar belandde hij in de finale van ‘Persia’s Got Talent’, een spin-off van de Britse talentenjacht Got Talent dat zich richt op Perzisch- sprekende doelgroepen over de hele wereld. 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error