Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 5 Juli 2021

De Spot van juli is Gio

In De Spot zetten wij iedere maand een veelbelovend talent in de oranje schijnwerpers! De talenten worden uitgedaagd één of twee bijzondere, Nederlandse covers te zingen. Met deze maand in De Spot: Gio!

Gio is bekend geworden door zijn muziek met Ali B en zijn Nederlandstalige clubmuziek. Zijn track 'Omlaag', die hij samen met Keizer en Freddy Moreira uitbracht, is een evergreen geworden in het uitgaanscircuit.

Afgelopen jaar haalde Gio nog goud in Nederland met de clubhit 'Betasten'. Nu werkt Gio aan zijn meer gevoelige popliedjes en aan zijn Nederlandstalige popalbum. In het verleden bracht Gio meer muziek uit richting dat genre, 'Je Hebt Me' en 'Ik Denk Aan Jou' zijn nog steeds bekende R&B /pop hits van Gio.

Zijn nieuwe Nederlandstalige popalbum zal echter allemaal pure popliedjes bevatten. Dat is een spannende periode voor Gio, die daarmee een nieuwe richting is ingeslagen. Dat deze nieuwe richting gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat zijn eerste singles van het album; 'Als Je Huilt', ; En Dat Weet Je' en 'Een Ander', allemaal al gedraaid zijn op 100%NL!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error