Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 2 November 2020

De Spot van November is Hannah Mae!

Bij De Spot zetten wij iedere maand een veelbelovend talent in de oranje schijnwerpers! De talenten worden uitgedaagd één of twee bijzondere, Nederlandse covers te zingen. Met deze maand in De Spot: Hannah Mae!

Hannah Mae (21) bracht in het najaar van 2019 haar debuutsingle ‘Back To You’ uit. Deze single betekende voor Hannah Mae direct een enorme start van haar muzikale carrière, want hij werd gebruikt voor een landelijke campagne van PLUS supermarkten. Als kers op de taart werd de single ook nog eens verkozen tot TopSong op Radio 2 en behaalde ruim 6.5 miljoen streams.

De in Drenthe geboren en getogen singer-songwriter tekende vervolgens bij het label van Ilse DeLange. Dit jaar heeft Hannah Mae een hit gescoord met  ‘Little Things’. - die inmiddels op plek 4 staat in de 100% NL Top 20! ‘Little Things’ schreef Hannah met niemand minder dan Rob en Matthew Crosby. 

We kunnen daarom wel stellen dat Hannah Mae onwijs goed bezig is en daarom geheel terecht de kroon draagt van De Spot deze maand. Houd onze sociale media goed in de gaten om haar talent te kunnen ervaren!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error