Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 5 Oktober 2020

De Spot van Oktober is BENR!

Vanaf 2017 maken Bart Maessen (27) en Robin Zomer (27) als duo muziek onder de naam BENR. BENR maakt iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track.

Bij De Spot zetten wij iedere maand een veelbelovend talent in de oranje schijnwerpers! De talenten worden uitgedaagd één of twee bijzondere, Nederlandse covers te zingen. Luister vanmiddag naar de middagshow om BENR beter te leren kennen!

De twee muzikanten ontmoetten elkaar veertien jaar geleden op school en zijn sindsdien beste vrienden. Het popduo beleefde dit jaar een verhaal uit een jongensboek, nadat The Script de hertaalde BENR-versie van hun hit ‘The Last Time’ hoorde, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze de BENR persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome. Door de Coronamaatregelen staat dat optreden nu gepland in februari 2021 De songs verschijnen op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. En deze maand staan ze in De Spot op 100% NL!

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error