Nieuws Nieuws
marco borsato.jpg
| Evenementen

Deze artiesten vergezellen Marco Borsato in De Kuip

Eind mei is het dan zover: de concertreeks van Marco Borsato in De Kuip! En de lijst aan artiesten die we daar nog meer gaan zien, wordt langer en langer. De zanger maakte maandagochtend bekend dat ook Maan en Diggy Dex hem zullen vergezellen komende zomer.

Eind vorig jaar kondigde Marco Borsato aan een belofte uit 2004 in te lossen door terug te keren naar De Kuip. Met de concertreeks wil hij samen met de generaties van toen en nu terugkijken. De zanger stond in 2002 en 2004 liefst negen keer in De Kuip. Destijds bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeks in het stadion. Op 29 mei, 30 mei, 1, 2 en 5 juni 2019 treedt de zanger dus na vijftien jaar weer op in het Rotterdamse stadion. "Het is tijd om terug te gaan!" aldus Marco.

"Ik ben ontzettend trots om vandaag te kunnen vertellen dat ook Davina Michelle, Maan en Diggy Dex met ons meereizen naar De Kuip" zegt Borsato. "Davina en Maan gaan samen het voorprogramma verzorgen en Diggy Dex krijgt een bijzondere rol in de show. Langzaamaan valt alles op z’n plek, ik kijk er enorm naar uit en beloof dat er nog veel meer moois aankomt, deze reeks wordt een unieke mijlpaal in m’n carrière."

Eerder werd al bekend dat ook Davina Michelle, André Hazes, Lil Kleine en Di-rect als 'mystery guests' zullen optreden tijdens de vijf concerten in Rotterdam.

Tickets
De concerten op 29 mei, 30 mei, 1 juni, en 5 juni zijn volledig uitverkocht. Alleen voor de extra show op zondagmiddag 2 juni zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.borsato.nl.

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?