Nieuws Nieuws
| Video

Dilemma's met... MAAN

Het gaat lekker met MAAN! In 2016 won zij The Voice of Holland en sindsdien timmert ze hard aan haar solocarrière. Zo zingt ze nu de sterren van de Hemel in de Beste Zangers van Nederland én is ze binnenkort te zien in Dance Dance Dance met danspartner Kay van der Voort.


Maar wie is MAAN nou eigenlijk verder? Hoogste tijd om haar wat pittige dilemma’s voor te leggen… En geloof ons, die waren niet makkelijk. Hoe moet je bijvoorbeeld nou kiezen tussen "Vinchenzo of Buddy Vedder?" of "Met iedereen zoenen of alles altijd met NEE beantwoorden?"


Heb je de dilemma's met André Hazes al gezien? Bekijk de video hieronder!


 
| Showbizz

Dilemma's met... André Hazes!

Het nieuwe album van André Hazes, 'Wijzer', is uitgekomen! Onder andere de tracks Ik Haal Alles Uit Het Leven en Ga waren eerder deze week al te horen in de Ochtendshow met Lars. Omdat dit natuurlijk groots moet worden gevierd, legden wij André een paar spannende dilemma's voor! 

Hij vertelt onder andere dat hij laatst keihard onderuit is gegaan en maakt hij de keuze tussen naakt optreden of in je broek plassen tijdens het optreden... Dit wil je dus niet missen! 

Heb je de dilemma's met OG3NE gemist? Bekijk ze hieronder!

 

Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?