Nieuws Nieuws
| Showbizz

Dilemma's met... 3JS!

De 3JS vieren dit jaar hun tien jarig bestaan in de AFAS Live! Een mijlpaaltje voor Jan, Jaap en Jan... dus tijd om ze eens goed op de proef te stellen met wat lastige dilemma's! 


Zo komen we erachter dat de heren liever niet gaan optreden dan dat ze allemaal naakt op het podium staan. Ook moeten ze kiezen tussen de lastige keuze om nu een wens te doen of over 25 jaar, maar... daar hebben ze een heel goede oplossing voor en kiezen ze tussen een derde been of een derde arm! 


Benieuwd naar de vorige dilemma's met Dave Roelvink? Check ze hieronder! 

| Showbizz

Dilemma's met... Dave Roelvink!

De dag waar iedereen op zit te wachten, donderdag! Bijna weekend, maar eerst de dilemmavideo van deze week. Vandaag komen we meer te weten over Dave Roelvink! Check snel de video hierboven! 

Dave Roelvink is bekend van verschillende tv-programma's, maar ook als dj. Dan zal hij vast veel verdienen... dus daarom de lastige dilemma 'nooit meer geld of nooit meer seks?' en ook zien we welke gedachten Dave Roelvink dagelijks heeft. Als je van de prachtige lach van Dave houdt, bekijk dan snel de video, want er wordt veel in gelachen!

Heb jij de dilemmavideo van vorige week gemist? Check 'm hieronder. 


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?