Nieuws Nieuws
| Video

Dilemma's met... Diggy Dex!

Het is weer zover... Dilemmadonderdag! Elke week legt 100% NL een aantal gekke, soms gestoorde, soms lastige maar vooral leuke dilemma's voor aan artiesten. Deze keer moest Diggy Dex eraan geloven. Arme Dexie... 


Iedereen kent 'm natuurlijk nog van zijn hit 'Slaap Lekker' of 'Laten We Dansen'. De goedlachse Koen, zoals 'ie eigenlijk heet, legt zich helemaal bloot in de nieuwste video. Zo kom je erachter of hij nog een derde been ambieert of een derde arm. Of dat hij liever vliegt dan dat hij kiest voor tijdreizen. Wat nog meer? Oh ja, dat hij graag wil samenwerken met een grote artiest. Maar wie? Dat verklappen we natuurlijk niet.  


Check snel de dilemmavideo hierboven! Heb je de vorige dilemma special gemist? Kijk 'm hieronder!


 
| Video

[SPECIAL] Dilemma's met... o.a. Dave Roelvink, Ali B & Diggy Dex

Het is dilemmadonderdag, maar vandaag net iets anders dan normaal! Het is namelijk tijd voor een special. Hierin beantwoorden meerdere BN'ers dilemma's en vandaag zijn onder andere Ali B, Dave Roelvink, Jeroen van der Boom en de 3JS aan de beurt! 

De bekende Nederlanders beantwoorden 'vliegen of tijreizen' en 'als je een wens zou mogen doen... zou je die vandaag of over 25 jaar doen'. Zo kwamen we erachter dat Ali B nog wel eens naar de middeleeuwen zou willen gaan en dat Dave Roelvink wel een beetje klaar is met het vliegen! 

Check snel de nieuwe dilemmavideo hierboven! Heb je de vorige dilemma's gemist met Jim Bakkum? Kijk 'm hieronder! 

 

Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?