Nieuws Nieuws
| Showbizz

Dilemma's met... Jim Bakkum!

In de Middagshow met Koen was niemand minder dan Jim Bakkum te gast! Hij speelde al in musicals zoals Grease, Fame, Hairspray, Wicked en Hartsvriend... en hij kwam langs om te praten over onder andere 'On Your Feet'! Dus het ideale moment om hem een aantal uitdagende dilemma's te stellen! 


Zo kwamen we erachter dat hij misschien stripper gaat worden en dat hij liever grijs wordt dan kaal! Wat hij nog meer voor verrassends vertelt zie je in de video met Jim Bakkum! Check 'm snel hierboven! 


De vorige dilemma's gemist met Lange Frans? Kijk dan hieronder! 


 
| Video

Dilemma's met... Lange Frans!

De leukste dag van de week is weer aangebroken: Dilemmadonderdag! Deze week worden een aantal lastige, gekke en vooral moeilijke dilemma's voorgelegd aan Lange Frans. Bij Dutch Valley moest Lange Frans optreden en toen we hem vroegen of hij liever wou tijdreizen of vliegen, dacht hij meteen dat zijn tijdmachine backstage al klaar stond! 

Ook kwamen we erachter dat hij aardig wat geld heeft uitgegeven aan Temptation Island. En hij heeft jaren gewoond in Diemen, maar hij woont nu in Amsterdam... waar zou hij voor kiezen? Allemaal verrassende antwoorden in de nieuwe dilemmavideo met Lange Frans! 

Check snel de video hierboven! 

Heb je de dilemma's gemist met Nielson? Bekijk ze hieronder. 

 

Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?