Nieuws Nieuws
Toppers2019.png
| Nieuws

Dit is het thema van Toppers in Concert 2019

Het is inmiddels een ingeburgerd begrip geworden: de Toppers. Al 15 jaar mogen we genieten van de gezelligheid, het heerlijk mee kunnen zingen en elk jaar weer kunnen gokken wat het thema zou zijn.


Zet je feestmuts maar op, want deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! Daarom gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit het groots aanpakken met een 15-jarig jubileum in de Johan Cruijff Arena. Tijdens de Kick Off Party hebben de Toppers het thema en de eerste gastartiesten bekend gemaakt.


Hou je maar vast, want het thema voor de Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUMEDITIE. Maar wat moet je dan aan? De dresscode is feestelijk rood voor de tweede ring, wit voor de eerste ring en blauw voor het veld. Maar wel met een kleine TOUCH OF GOLD!


Samen met 65.000 mensen wordt het ook dit jaar weer een groot feest met ‘s werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Maar ook gaan ze een stukje terugkijken. Wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar?


Om hun verjaardagsfeest compleet te maken hebben ze speciale gasten zoals: The Weather Girls, Snollebollekes, Jimi Bellmartin en T-Spoon uitgenodigd om deze Toppers in Concert onvergetelijk te maken.


Maandag 12 november om 9.00 uur kan jij een kaartje bemachtigen voor dit heerlijke meezingfeest via www.ticketpoint.nl en via 0900-0088. Ben jij erbij?

20190213-100NL-De-Nederpop-Knop-Thumbnail-ZV.png
|

René Froger: "Ik zou de hele dag geld tellen"

Patricia-tas.jpg
| Lifestyle

Dagboek van een moeder: Wil je met me trouwen?


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?