Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 14 Oktober 2019

Dít zijn beste optredens van de Beste Zangers van Nederland

Afgelopen weekend was de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers. Maar liefst 1,4 miljoen mensen hebben de slotaflevering gezien waarin de zangers een duet moesten doen. Dit seizoen maakte o.a. metal zangeres Floor Jansen veel indruk en ook Emma Heesters met het nummer 'Wie Je Was' maakte indruk.

Emma Heesters - Wie Je Was
De 23-jarige Emma Heesters heeft op haar YouTube-kanaal meer dan 1 miljoen abonnees door het zingen van covers.  In Beste Zangers gooide zij ook hoge ogen met nummers als 'Sex Machine'van James Brown. Toch gaat onze voorkeur naar de cover 'Wie Je Was' van Ruben Annink. Dat was waarschijnlijk geen verrassing, want deze versie van Emma Heesters hoor je ook al bij ons in de playlist!

Floor Jansen en Tim Akkerman - Shallow
Iemand die ons dit seizoen heeft verrast is Floor Jansen. De frontvrouw van de Finse symfonische metalband Nightwish zong tijdens Beste Zangers verschillende covers als 'Winner' van Tim Akkermans en 'Mama' van Samantha Steenwijk. In de laatste aflevering zong ze samen met Tim Akkerman het nummer 'Shallow'. Iedereen was er stil van, en wij ook!

Samantha Steenwijk - Zonder Jou
In The Voice of Holland heeft Samantha Steenwijk al bewezen dat ze een fantastische stem heeft maar inmiddels heeft ze zich al aardig gevestigd als zangeres in de volksmuziek. Nederlandse muziek is dan ook op haar lijf geschreven. Het nummer Zonder Jou heeft iedereen ontroerd.

Henk Poort - Sound of Silence
Operazanger Henk Poort liet zich van een andere kant zien tijdens zijn optreden bij Beste Zangers. Zijn versie van 'Sound of Silence' van metalband Disturbed werd meer dan een miljoen keer bekeken. Krijg jij ook kippenvel bij deze versie van Henk?

Ruben Annink - Ga Maar Door
Je hoort Ruben Annink regelmatig langs komen als je luistert naar 100% NL, maar ook in Beste Zangers zong Ruben de sterren van de hemel.  Als jongste deelnemer deed hij niet onder voor zijn meer ervaren collega's. Zijn Nederlandstalige versie van ‘¿Y Como Es Él?’ maakte diepe indruk.

Rolf Sanchez - Solo Otra Vez (All By Myself)
Rolf Sanchez weet iedereen te raken met zijn Spaanse covers tijdens Beste Zangers. Ook als je geen woord Spaans spreekt, komt deze versie van All By Myself in als een bom.  Hebben jullie die prachtige uithaal al gehoord?

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error