Nieuws Nieuws
wiliamrutten_douwebob.png
| Nieuws

Douwe Bob weer vrijgezel

Douwe Bob heeft vanmorgen tijdens De Barry Paf Show bevestigd dat hij op dit moment niet verliefd is. In februari liet Douwe weten nog ’in de ware liefde’ te geloven en bedankte zijn nieuwe vriendin in zijn speech bij de Edison Awards. Hij liet toen in het midden of het om Anouk ging, de jonge vrouw waarmee hij op vakantie in India was.


Dat de break-up met zijn vorige relatie -die begin 2018 op de klippen liep- niet in de koude kleren is gaan zitten, is inmiddels algemeen bekend. De nieuwe single van Douwe Bob gaat dan ook over die relatie: “Consider is een allerlaatste smeekbede aan een vriendin die het heeft uitgemaakt. Het is de laatste kans. Kom op schatje, laten we het nog één keer doen”. Vertelde de zanger aan Barry Paf. “In mijn situatie was dat helaas tevergeefs. Maar voor alle mensen die dat wel voelen; dit is de laatste kans, dus pak hem!”


Patricia van Liemt, sidekick van De Barry Paf Show stelde tenslotte de vraag aan Douwe Bob of hij zelf verliefd is: “Verliefd? Nee... Nee, ik ben niet verliefd nu.”

Luister het gesprek met Douwe Bob terug!

davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?