Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Zomer
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 22 Juli 2019

Duncan Laurence geniet in Los Angeles

Duncan Laurence heeft het prima naar zijn zin in zijn tijdelijke verblijfplaats Los Angeles. De songfestivalwinnaar, die in de Verenigde Staten aan nieuw materiaal werkt, genoot dit weekeinde van een dagje vrij en leerde de City of Angels stap voor stap beter kennen.

"Wat ik heb geleerd over LA op een vrije dag", deelde Duncan via Instagram Stories. "1. Boekwinkels zijn cool. 2. Mensen zonder hoofd bestaan in LA.", schreef hij bij een kiekje van een kapot voetgangerslicht. "3. Tuinieren is hier niet heel populair. 4. Ze weten toffe kunstwerken te maken van hun stoepen. 5. Hiken + witte schoenen = ontzettend stom. 6. Je komt nooit in de buurt van het Hollywood Sign, of ik doe iets helemaal verkeerd. 7. Het is echt heel mooi."

Naast alle levenslessen had Duncan ook nog tijd om nieuwe ideeën op te doen. Tijdens een stevige, shirtloze wandeling door de Hollywood Hills liet de zanger "de sproeten los" en deed hij "nieuwe inspiratie op voor de sessies van deze week".

Duncan vloog half juli naar Los Angeles om daar twee weken aan zijn debuutalbum te werken. Daarna vliegt hij naar Stockholm, zo liet hij eerder al weten aan zijn fans. In Zweden werkte Duncan al eerder aan zijn debuutplaat. Wanneer die moet verschijnen is nog steeds niet bekend.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error