Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 1 Maart 2021

Edsilia Rombley opent het digitale station ’100% NL Songfestival’

Een feestje in de studio! In aanloop naar het Songfestival opent Edsilia Rombley vandaag het digitale station '100% NL Songfestival' met de grootste hits van het Eurovisie Songfestival van de afgelopen 60 jaar.

Edsilia Rombley is een groot Songfestival-liefhebber. Ze heeft zelf maar liefst twee keer meegedaan aan het Songfestival, in 1998 eindigde ze als vierde met het nummer 'Hemel en Aarde'. Dit jaar presenteert ze op 22 mei samen met Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Jan Smit het Eurovisie Songfestival voor miljoenen kijkers over de hele wereld. En daarom opent ze het nieuwe digitale station. 

Edsilia Rombley: ‘We moesten even een jaartje wachten op het Songfestival, maar nu is het dan eindelijk zover. Voor alle fans is het natuurlijk te gek dat er een 100% NL Songfestival station komt en dat ik hem mag lanceren bij Barry in de show.’ 

Net als Edsilia kijken wij ook enorm uit naar het Songfestival dit jaar!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL