Nieuws Nieuws
penoza 2.jpg
| Films

Gezocht: Figuranten voor Penoza-film

Is het jouw droom om samen met Carmen van Walraven op een echte filmset te staan? Dan is dit je kans! Voor de opnames voor de nieuwe Penoza-film zoekt KRO-NCRV nog een paar perfecte kandidaten voor figurantenrollen.

Vorige week werd bekend dat drugskoningin Carmen is opgepakt bij een schietpartij in een restaurant in Canada. Bij het incident kwamen drie mensen om het leven en werd Carmen aangehouden. Ze is dus niet dood. SPANNEND!

Wil jij een figurantenrol in de film? 
"PENOZA-FANS OPGELET! Kans maken op een figurantenrol in de Penoza-film? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar jou!", schrijft KRO-NCRV bij onderstaande Instagram-post. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten waarom jij deze felbegeerde rol in Penzo verdient. Inschrijven kan via deze link. Snel doen dus!

Nog even geduld!
De langverwachte Penoza-speelfilm is vanaf eind november in de bioscopen te zien. De opnames in Canada zijn inmiddels afgerond, laat distributeur Dutch FilmWorks weten; in april gaan de cast en crew verder in Nederland. Over de verdere inhoud van de film willen de makers nog niets zeggen. Wel is duidelijk dat een groot aantal vaste acteurs terugkeert in de film van Diederik van Rooijen, die ook grotendeels verantwoordelijk was voor de serie. Alle leden van het gezin Van Walraven zullen in de film te zien zijn, net als vaste handlangers Luther (Raymond Thiry), Berry (Loek Peters) en rechercheur Jim Leeflang (Hajo Bruins).

Foto: ANP

davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?