Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 6 Januari 2020

Gordon is nu 6 maanden clean en komt dit jaar met een album!

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Gordon de handdoek in de ring heeft gegooid en heeft besloten om voorgoed afscheid te nemen van drank en drugs. Vanochtend liet hij weten bij Barry dat hij al 6 maanden clean is.

"Het gaat heel goed. Het is elke dag wel een strijd die je levert maar ik voel mij prima! Ik had eigenlijk verwacht dat het veel heftiger zou zijn om mee te maken maar het is eigenlijk heel eenvoudig", laat Gordon weten.

Ook via een bericht op zijn Instagram laat Gordon weten dat het goed gaat.  "Ik heb het idee dat ik lichamelijk sterker ben geworden, meer energie heb en vooral helder in mijn hoofd. Waar ik voorheen zo was afgeleid ben ik nu rustiger en laat dingen gebeuren."

De onrust die Gordon wegnam met alcohol en drugs is er nog wel altijd, maar inmiddels kan hij er goed mee omgaan. Ook zit er een minder leuke kant aan, hij is een stuk eenzamer geworden omdat hij niet geconfronteerd wil worden met de verleidingen. "Mijn vriendenkring is uitgedund en mijn zuip en snuif vrienden zijn in geen velden of wegen te bekennen. Dat zijn de moeilijke momenten, als je alleen bent en je dat klote gevoel weer wilt verdoven, maar waarvan je nu weet dat het niets bijdraagt."

Nu het zo goed gaat met Gordon, kan hij het zingen weer gaan oppakken. "Ik kan je vertellen, ik ga over een paar weken de studio in voor een nieuw album en volgende week is mijn aller eerste optreden", liet hij weten in De Barry Paf Show. "Na 3 jaar, dus dat vind ik best wel heel spannend maar hartstikke leuk". 

Daarnaast is Gordon vanavond te zien op SBS6 met het programma 100 jaar jong om 21:30. 

Luister hieronder het hele interview met Gordon:


View on Vocaroo >>

 
 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error