Nieuws Nieuws
ANP-57953665.jpg
| Nieuws

Gordon mist zingen ontzettend!

Ruim twee jaar na zijn afscheidsconcert mist Gordon het zingen nog steeds. Voortaan stopt hij zijn passie voor zingen in de nieuwe SBS6-show DanceSing, vertelt Gordon.


Gordon beoordeelt in DanceSing samen met Trijntje Oosterhuis de zangtalenten. Timor Steffens en Kenzo Alvares beoordelen de talenten op hun danskwaliteiten. Gordon was jarenlang jurylid bij Holland’s Got Talent. “Holland’s Got Talent was toch een beetje meer circusacts beoordelen, van goochelaars tot clowns. Dit is toch meer mijn discipline. Ik mis zingen ontzettend als artiest. Dus ik kan ook een beetje mijn ei weer kwijt”, zegt Gordon.


DanceSing betekent voor Gordon zijn debuut bij SBS6. “Ik was eigenlijk wel verrast dat ik de rol van jurylid weer zo zou omarmen zoals ik nu heb gedaan. Dat komt ook omdat het een spectaculair nieuw programma is, waarbij alle disciplines heel goed moeten worden volbracht. Dat vind ik wel een uitdaging", aldus Gordon.


Naast dat hij jurylid bij DanceSing is gaat Gordon ook de show It Takes 2 presenteren. “Ja, ik ga het zeker doen, ik heb er heel veel zin in. Ik mag mijn collega nog niet verklappen. Dat blijft nog even een verrassing”, vertelt Gordon. Eind november werdt bekend gemaakt dat It takes 2 vanaf 16 maart te zien zal zijn bij SBS6. 


Foto: ANP


 

Marco FB.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: BN'ers gaan 10 jaar terug in de tijd

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč