Nieuws Nieuws
Gordon anp.jpg
| Muziek

Gordon staat na 2,5 jaar weer zingend op het podium

Gordon trad donderdag voor het eerst in twee jaar weer op. Tweeënhalf jaar geleden nam hij afscheid van zijn muzikale fans door middel van twee afscheidsconcerten in het Concertgebouw, maar nu is hij terug! Hij nam de microfoon ter hand bij de opening van een nieuwe zorginstelling in Meppel. "Ik ben gewoon nerveus...", biecht Gordon op in een bericht op Facebook. "Maar wat leuk om dit te mogen doen."

Gordon eindigt naar eigen zeggen met het liedje Niemand mag alleen zijn. Het nummer werd speciaal geschreven voor eenzame ouderen. Kort daarvoor hadden de heren het programma Geer & Goor: waarheen, waarvoor? opgenomen waarin ook eenzame ouderen centraal stonden. 

"Als ik de beelden zie dan begrijp ik niet waarom we dit programma niet meer maken?", vraagt Gordon zich af. "Er is nog zoveel eenzaamheid in de maatschappij." De presentator maakt duidelijk dat hij graag nog eens een programma zou maken over eenzame ouderen, maar dat is volgens hem niet mogelijk. "Door bij RTL te tekenen heeft Gerard dit programma opgeblazen en misschien moet ik dan maar alleen op pad gaan, want mijn hart ligt gewoon bij de ouderen van Nederland." Goor stapte vorig jaar over naar Talpa en dat terwijl Geer juist een contract bij RTL tekende.

Vorige maand werd bekend dat 'Geer' een exclusief contract heeft getekend bij RTL. Gordon heeft zich juist verbonden aan Talpa. Daardoor komt er voorlopig een einde aan de programma's van het illustere duo. De presentator zinspeelt nu op een editie zonder Joling. "Misschien moet ik dan gewoon maar alleen op pad gaan, maar mijn hart ligt gewoon bij de ouderen van Nederland."Foto: ANP

davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?