Nieuws Nieuws
Blushing Gordon 1.jpg
| Showbizz

Relatie Gordon voorbij na leugens en dubbelleven partner

Gisteren leek het er even op dat Gordon weer helemaal gelukkig blijkt te zijn in de liefde! Toch is dit niet het geval. De 49-jarige presentator doet op Instagram zijn verhaal over de jongeman op wie hij de afgelopen maanden 'intens verliefd' was, maar met wie hij niet meer samen is.


Volgens Gordon heeft de man hem op schokkende wijze voorgelogen. De kersverse ex is zich van geen kwaad bewust, zo laat hij via zijn advocaat weten. Gordon plaatste maandagmiddag nog een liefdevol kiekje waarop hij te zien is met de aankomend arts uit Almere. Daarbij plaatste hij de tekst 'de man waar ik dus al een tijdje heel gelukkig mee ben', 'je bent echt mijn kanjer', 'verliefd' en 'liefde overwint alles'.


In de Facebookpost die volgede sprak hij tegenstrijdige woorden. Lees de woorden van Gordon hieronder...

Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.#kevinbulgac #wateendeceptie #charlatan #hoevaaknog?

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf

Monique-4.jpg
| Nieuws

Hoera, Monique Smit is zwanger!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč