Nieuws Nieuws
gtst stories.jpg
| Televisie

GTST Stories op Instagram mét Valentijn Sanders

Ja, echt waar! Valentijn Sanders, de zoon van Charlie en Nick, keert terug naar Meerdijk. Valentijns vlucht is vanaf eind deze maand vier weken lang iedere werkdag exclusief te volgen op het Instagramaccount van Goede Tijden Slechte Tijden.

Een primeur voor GTST
GTST heeft als eerste Nederlandse serie speciaal voor Instagram Stories een verhaal ontwikkeld. "Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven. Het GTST Instagramaccount groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep", schrijft producent Rohan Gottschalk in een verklaring. Hij schrijft ook dat de stories anders zijn dan de verhalen op televisie. "Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft."

Vincent Visser, die zijn debuut maakt in de populaire serie, ziet wel een verschil tussen draaien in de studio en de opnames voor Instagram. "We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met 'verticaal' filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben", aldus de jonge acteur.

Valentijns Vlucht
De hoofdrolspeler van de Instagram-soap is Vincent Visser die Valentijn Sanders speelt. Valentijn is een paar jaar geleden geleden met zijn moeder (Charlie) naar Curaçao geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen.Valentijns vlucht wordt vanaf 29 april iedere werkdag op drie momenten gepost op GTST Stories via het Instagramaccount van GTST. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload.

Foto: Instagram @gtst

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?