Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 3 December 2019

Guus Meeuwis combineert extra stadionconcert met EK-duel Oranje

Guus Meeuwis geeft een extra ‘Groots met een zachte G’ concert op zondag 14 juni 2020 in het Philips Stadion in Eindhoven. Guus is groot voetballiefhebber en combineert daarom dit concert met het EK-duel van het Nederlands elftal tegen Oekraïne.

Voetbal en muziek lijkt voor Guus inmiddels een vertrouwde combinatie. Sinds 2006 kleurt hij het Philips Stadion tijdens elk WK en EK, waaraan het Nederlands elftal deelnam. 

Het concert van 14 juni 2020 begint om 18.00 uur, zodat Guus direct na zijn optreden samen met zijn fans de wedstrijd kan bekijken op groot scherm. Tijdens het concert staat de zanger uiteraard net zo lang op het podium als tijdens de reguliere concerten op 12 en 13 juni 2020.  

Guus: “Het is een traditie geworden waarvan ik héél blij ben dat we die eindelijk weer kunnen voortzetten. Voetbal kijken is het allermooiste in een stadion. Om dat feest en die euforie in een stadion met 35.000 man te delen is echt waanzinnig. Onze bezoekers hebben door de jaren heen bewezen een feestje te kunnen bouwen. Groots is onbedoeld een geweldig alternatief geworden voor het bezoeken van de echte wedstrijd. Ik kijk er enorm naar uit!”  

Wil je kans maken op tickets voor Groots met een zachte G op 14 juni 2020? Bekijk dan hier de winactie!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error