Nieuws Nieuws
ANP-56708760.jpg
| Nieuws

Guus Meeuwis geeft stadionconcert voor kinderen

Guus Meeuwis geeft in juni een stadionconcert, maar niet zomaar een concert. Hij gaat optreden voor het jongste publiek ooit, het is namelijk een concert voor kinderen. Op woensdagmiddag 12 juni staat hij met 'Groots Junior' in het Philips Stadion in Eindhoven.


Het management van het concert is een team van kinderen, waaronder het zoontje van Guus. "Kinderen weten tenslotte zelf het allerbeste wat zij leuk vinden tijdens een concert!", zegt Guus over het team. De jonge managers hebben hoge eisen: "Iedereen vindt Bruno Mars wel leuk, dus daar gaan we voor", zegt de achtjarige Jules. "Guus heeft alle artiesten die wij leuk vinden opgeschreven en zal ons bij de volgende vergadering laten weten wie hij allemaal al heeft gebeld."


"Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar we denken dat kinderen van zes tot en met twaalf jaar dit het allerleukste vinden. Bij de zondagmiddagshow komen altijd al veel gezinnen met kinderen en dat vormde de inspiratie om een concert speciaal voor kinderen te geven. Met dit concert wil ik kinderen op een bijzondere manier hun allereerste stadionconcert laten beleven", aldus Guus. 

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?