Nieuws Nieuws
guus studio 2.jpg
| Showbizz

Het nieuwe album van Guus Meeuwis in de Ochtendshow met Lars!

Op 18 mei komt het nieuwe album 'Geluk' van Guus Meeuwis uit! Reden genoeg om hem uit te nodigen in de Ochtendshow met Lars. Afgelopen maandag was Guus te gast bij Lars en heeft daar alles vertelt over zijn nieuwe album.


Omdat het album Geluk heet, was Lars erg benieuwd of hij ook écht altijd geluk had. Daarom speelde hij 'kop of munt' met de zanger! Hij gokte goed en daarom mocht hij niet één, maar twee liedjes van het nieuwe album laten horen. Op het nieuwe album staan liedjes waarin hij zijn ervaringen en gevoelens van de afgelopen jaren in heeft gestopt! 


Komende week wordt er elke dag een nieuwe nummer van Guus zijn nieuwe album gedraaid met daarbij een korte uitleg bij elk nummer van Guus.


Maandag - In één keer 
Guus: ''Dit nummer is geschreven op de vleugels van verliefdheid. Als je iemand ziet die je al wat langer kent en dat je opeens bedenkt: Volgens mij ben jij de ware''.


Dinsdag - Tilburg
Guus: ''Tilburg is een stad die nog niet zo vaak bezongen is. Ik woon daar al sinds 1994 en ik ben daar blij en gelukkig. Mijn kinderen zijn er geboren, ik voel me er heel erg thuis dus ik dacht misschien is het wel zo'n goed idee om Tilburg te bedanken voor alles''.


Woensdag - Samen gaan
Guus: ''Soms heb je niet de juiste woorden of kom je woorden te kort om te zeggen wat je voelt en dan heb je gelukkig een lied, maar je hebt ook je lippen''.

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf

Monique-4.jpg
| Nieuws

Hoera, Monique Smit is zwanger!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč