Nieuws Nieuws
| De Ochtendshow met Lars

Guus Meeuwis met Wintereditie naar de Ziggo Dome!

Komende winter wordt weer Groots! Guus Meeuwis heeft vanavond bekend gemaakt dat hij op 1 en 2 december van dit jaar de Ziggo Dome wederom gaat bezoeken voor een Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten. Daarvoor neemt de zanger naast zijn koffer met hits ook al het goede mee dat december te bieden heeft; van Sinterklaas, sneeuw en de Kerstman tot Oud & Nieuw en vuurwerk. De openbare kaartverkoop start aanstaande zaterdag. Lars belde vanochtend met 'the man himself' Guus Meeuwis en gaf vanochtend al de eerste kaartjes weg! 


Guus: "Vorig jaar was het Guus zo goed bevallen, dat hij het graag nog eens over doet. ‘We gaan van Sinterklaas via Kerst naar Oud en nieuw en we doen de jaaroverzichten en we willen de hoogtepunten van het jaar benadrukken’ Lars gaf vanmorgen de eerste twee kaartjes voor de wintereditie van Groots weg!


Groots met een zachte G – De Wintereditie vindt plaats op 1 en 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. De openbare kaartverkoop start zaterdag 16 september a.s. om 10.00 uur!

Najib Amhali2.jpg
| Nieuws

Najib Amhali keert terug in theater

toprak (1).png
| Nieuws

Toprak Yalçiner onthult geslacht baby!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?