Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Donderdag 21 Januari 2021

Hans Klok trapt ‘Avondklokshow’ af op 100% NL

Illusionist Hans Klok opent en presenteert aanstaande zaterdag de eerste uitzending van De Avondklokshow op 100% NL. Het tijdelijke radioprogramma gaat van start zodra de Tweede Kamer vandaag akkoord geeft op de noodmaatregelen

 

Het programma staat volledig in het teken van de avondklok en is vanaf zaterdag te horen op de radiozender, van 19.00 tot 22.00 uur. Hans Klok presenteert de allereerste uitzending, waarin luisteraars een magische avond lang kunnen genieten van de leukste spelletjes, gesprekken, toepasselijke muziek en bizarre verhalen. 100% NL-dj Stephan Jacobs zal Hans begeleiden en neemt daarna het stokje over.

‘We waren al een tijdje in overleg, maar nu mag ik het dan toch eindelijk aan de grote klok hangen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik de eerste Avondklokshow op 100% NL mag presenteren! Mijn naam leent zich hier natuurlijk perfect voor. Het wordt een show waar de thuiszittende luisteraar centraal staat en waar magie natuurlijk ook niet mag ontbreken. Ik hoop mensen een lach op het gezicht te toveren en roep iedereen op om te luisteren naar deze speciale uitzending’, laat Hans Klok weten.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error